Meer resultaten voor leren tas maken

legend tassen
Ambachtelijk tassenmaken Zelf een mooie tas maken.
Het materiaal bepaalt voor een groot deel hoe je tas er uit gaat zien. Een leren tas is het meest duurzaam maar voor het maken van een leren tas zijn bijzondere technieken en gereedschappen/machines nodig. Inzicht in soorten leer en de eigenschappen zorgt ervoor dat je tas straks voldoet aan de eisen die je er aan stelt. De fournituren zoals sluitingen en gespen maken een tas af en geven hem een gezicht of zelfs karakter. Gelukkig wordt het aanbod in Nederland steeds groter en kan je online bijzondere fournituren voor schappelijke prijzen aanschaffen. Er zijn wat adressen in Nederland zowel voor fournituren als voor leer die elke tassenmaker moet kennen!
handdoeken bedrukken
Workshop tassen maken van leer? Stijlhuis.nl.
Workshop leren tas maken. Workshop armband leer wol. / 4 / 4. Hallo ik ben Marieke Greeve en ik ben beeldend ontwerper/kunstenaar en ben Stijlhuis gestart in 2013. Stijlhuis geeft workshops tassen maken armbanden en kleine accessoires maken. Doe mee en ervaar wat wij ook keer op keer ervaren zelf iets maken is 100 keer leuker dan iets kopen!
Workshop leren tassen maken.
Informatie cursus tassen maken. Deze cursus bestaat uit 10 wekelijkse lessen van 35 uur in de ochtend van 9.15 tot 12.45. Bij deze cursus krijg je de mogelijkheid om vakkundig het leervak onder de knie te krijgen. Tijdens deze cursus wordt een simpele portemonnee en 2 leren tassen gemaakt. De shopper en een kleptas. Verschillende facetten komen hierbij aan bod zoals patroon maken snijden van het leer schalmen en stikken. In de winkel / annex workshop heb je de mogelijkheid om te leren werken met industriƫle leermachines en de schalmmachine.
Zelf een leuke tas maken? Hier vind je de patronen en de tutorials.
Je maakt hem precies zoals jij hem wilt hebben. Wij hebben hier heel veel naaipatronen voor je verzameld. Naaipatronen voor grote tassen zoals schoudertassen boodschappentassen strandtassen enz. vind je op deze pagina. Voor naaipatronen van telefoonhoesjes ritstasjes pennentasjes potlodenrollen protemonnees gymtasjes is dit de begin pagina. Naaipatronen voor laptop en tablet hoezen vind je op deze pagina. Maak je eigen portemonnee met deze naaipatronen.
Cursus Tas Maken Nikki Giling.
Bij de cursus tas maken ga je zelf een tas ontwerpen en uitvoeren in leer en/of stof. De technische uitwerking en het creatieve proces komen beide aanbod. We vinden het belangrijk dat jij een unieke tas maakt die bij jou past. Kijk voor meer info en nog meer cursussen op www.workshopmodekwartier.nl. in Projects on 23 Jan 2013. in Shop on 8 Jul 2017. in Shop on 24 Feb 2017. Shopper in 1 dag 2017.
Zelf tas maken van leer met simpel patroon Hobby.blogo.nl.
Laat je reactie achter Cancel Reply. kaatje 3 jaren geleden. Ik wil ook heel graag een leren tas maken alleen heb ik geen naaimachine en dus eerst moet ik er een kopen alleen ik weet niet wat voor soort ik moet hebben aangezien niet elke machine leer kan naaien. Dus kan je zeggen welk merk en type er nodig is en waar ik deze kan kopen. Elenea 3 jaren geleden. Een naaimachine kopen doe je in een naaimachinewinkel of via ineternet en dan eerst alle informatie over de machine opvragen of je vraag daar stellen via contact. Ik geef je hierbij enkele linktips.
Wat je niet ziet aan jouw nieuwe leren tas.
Eerlijke handel mode en voeding. Veiligheid en sociale cohesie. Wat je niet ziet aan jouw nieuwe leren tas. Paulien Wesselink over O My Bag. Door Margot op 01 mrt 2016. De meesten van ons hebben wel iets van leer een tas kleding schoenen of een portemonnee. Het mooie is leer gaat lang mee en het wordt mooier naarmate het ouder wordt. Helaas wordt het grootste gedeelte van het leer dat we kopen gelooid met chroom. Dit laat een spoor van vernietiging achter in het milieu en is waanzinnig slecht voor de gezondheid van de mensen die er mee werken. Gelukkig zijn er alternatieven!
SOPHIE Mijn eigen leren tas maken! YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. SOPHIE Mijn eigen leren tas maken! Subscribe Subscribed Unsubscribe 213. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.
irene van vugt collectie Workshop tassen maken.
Dan kunt u aan het werk. De naden van de tas worden voor u gestikt de overige werkzaamheden doet u zelf. Hierbij leert u de basisprincipes van het maken van een leren tas. Dit lijkt misschien moeilijk of ingewikkeld maar omdat de groepen klein zijn krijgt u de hele dag persoonlijke begeleiding en hulp waar nodig is. Ervaring is niet vereist en het lukt iedereen om een tas te maken die uniek is en er professioneel uitziet. U kunt kiezen uit 6 verschillende modellen zie foto's en uit veel verschillende kleuren en prints leer waardoor u de tas helemaal aan uw eigen smaak en stijl kunt aanpassen. Daarnaast kiest u de fournituren zeilringen holnietjes karabijnringen etc.
Opleiding tassen maken Atelier Sproet. Opleiding tassen maken Atelier Sproet.
Shoe in One Day. Leer zelf tassen ontwerpen en maken. Zijn tassen helemaal jouw ding en zou je deze zelf willen leren ontwerpen en maken? Dat kan op de opleiding van Atelier Sproet. Ilse Dijk al 25 jaar een vakvrouw op het gebied van leerbewerking neemt je vol enthousiasme mee in de wereld van leren tassen maken. Ja ik wil zelf tassen ontwerpen en maken Slechts 57 per les inclusief basis benodigheden koffie en thee Nu inschrijven. Hoe ziet de opleiding eruit? De opleiding is opgebouwd uit een aantal modules. Je begint met het leren van basispatronen tekenen machinekennis en kennis van de diverse leersoorten.
Modules tassen maken Het LeerLokaaL Professionele werkruimte en cursussen voor leerbewerking.
Wil je van tassen maken en leer bewerken je vak maken. Maar heb je geen zin om je voor een langere tijd vast te leggen. Dan ben je bij het LeerLokaaL aan het goede adres. Wij bieden een deeltijd opleiding aan in losse modules. Je begint met een basismodule waarin je leert om met verschillende machines voor leerbewerking om te gaan. Je leert hoe een tas in elkaar zit hoe de voering in deze tas gezet wordt en verschillende manieren om ritsen te verwerken. Het resultaat is je eerste eigen gemaakte tas!
tassen cursus.
Cursus Maak een tas naar eigen ontwerp. LeerAtelier Amsterdam is het atelier van Label 3. Hier wordt wekelijks de cursus maak je eigen leren tas gegeven op woensdagavond. In deze cursus werk aan je eigen ontwerp in je eigen tempo en stopt pas als je tassen klaar is. Je krijgt alle hulp die nodig is voor het ontwerpen van jouw ideale tas. Tevens leert van schets tot eindresultaat hoe je een tas in elkaar zet gaat aan de slag met het maken van je eigen patroon en leert omgaan met de machines in het atelier. Ervaring is niet nodig. Je wordt persoonlijk begeleidt en ik werk in kleine groepjes van max.

Contacteer ons